Sberbank folyószámla nyitás

online számlanyitásNetán nincs még lakossági folyószámlája? Vagy elégedetlen a meglévővel? A különböző pénzintézetek számos folyószámla ajánlatot kínálnak az érdeklődőknek, így valószínűleg mindenki megtalálja az igényeinek valóban megfelelő bankszámlát. Szinte mindenkinek közös elvárása, hogy minél alacsonyabb legyen a számlavezetési díj, minél többször vehessen fel ingyenesen pénzt a bankszámláról, és a lakossági folyószámlán történt pénzmozgásokat követően ne kelljen magas tranzakciós díjakat fizetni. Hab a tortán, amennyiben a bankszámlanyitást kezdeményezhetjük akár otthonról, online. Abban az esetben, ha e sorok olvasója is hasonló igényeket támaszt a pénzintézetek és leendő folyószámlája felé, nem érdemes sokáig keresgélni, ugyanis megtalálta a megfelelő bankszámlát.

Miben más a Sberbank lakossági folyószámla?

A Sberbank Magyarország ajánlatában mindaz természetes, amit máshol esetleg kérnie kell. Nincs számlavezetési díj, amennyiben teljesülnek a visszatérítés feltételei, kétszer vagy háromszor térítésmentesen vehet fel készpénzt bármelyik hazai ATM-ből a törvényben szabályozott 150.000 Ft-os limiten felül is, és az online bankolás is díjmentes.

Online folyószámla nyitás

Pofonegyszerűen nyithat bankszámlát online, ugyanis amennyiben kitölti a szerződést, időpontot egyeztet a banki kolléga Önnel és már csak a bankszámlaszerződés aláírásához szükséges a bankfiókba mennie. Online számlanyitást kezdeményezhet bármikor, bárhonnan, mellyel időt és energiát takaríthat meg.

További információk a www.fairszamla.hu oldalon.