Cyber Monday: az online leárazások napja

cyber monday

Karácsony előtt mindig óriási leárazások közül válogathatnak a vásárlók, és az idén sem lesz ez másként. Az Egyesült Államokból származó fogalmak, a Black Friday és a Cyber Monday hagyományosan óriási forgalmat hoz az üzleteknek, és hatalmas kedvezményeket a vásárlóknak. A Black Friday a hálaadás utáni péntek, a Cyber Monday pedig az ugyanezen ünnepet követő első hétfő, amikor ritkán látott mértékű engedménnyel csábítják a vásárlókat.

Igazság szerint az üzletek gyakran vesztességgel jönnek ki nagy felhajtással meghirdetett vásárlási akciókból, a vásárlóknak viszont annál inkább megéri. Mára egyébként a Black Friday és a Cyber Monday is a digitális vásárlás kiemelt eseményévé vált. Ez pozitív, hiszen korábban sokszor láthattunk akár elrettentő képeket arról, hogy az emberek egymást taposva igyekeznek megszerezni a kívánt terméket. Az online rendelésben nem fordulhat elő tettlegesség. A Black Friday vagy a Cyber Monday napján kell az interneten vásárolni, és senki sem sérül meg, ellenben mindenki jó áron juthat hozzá a neki tetsző termékhez.

Hol keresse a Cyber Monday kedvezményeket?

Az Aqua-ban például akár 40 százalék kedvezménnyel vásárolhat laptopot, notebookot vagy tartozékokat, mobiltelefont, nyomtatót, televíziót és egyéb háztartási eszközt. Írja fel a naptárába, november 30., amikor a hazai Cyber Monday napján jelentős kedvezménnyel hozzájuthat a neten a remek termékekhez. A webshopokban pedig a tülekedést is elkerülheti. Azonnal megkaphat mindent a készletről, de csupán a készlet erejéig!