Hogyan spóroljon a vállalkozói számla használatával?

Az egyik legjobb vállalkozói számla lehetőséget számos szakmai portál szerint az AXA Bank kínálja. A stabil hátterű és kedvelt bank kiugróan kedvező havi- és tranzakciós díjakat ajánl a kezdő vállalkozásoknak és más működő kis és középvállalkozásoknak is.

vállalkozói bankszámla A kedvezmények száma miatt szinte el sem hisszük, hogy valóban ennyire olcsó a céges bankszámla, pedig tényleg.

Miért érdemes az AXA Vállalkozói Számla megnyitása?

A piac egyik legjobb ajánlataként, AXA Vállalkozói Számla igénylése esetén ingyenes a számlanyitás és az első évben a számlavezetés is. Az AXA Bank nem számol fel költséget az AXA business MasterCard típusú bankkártya kibocsátásáért és az első évben annak havi díját sem kell kifizetni. S ha ez mind nem lenne elég, a bankkártyához 25 millió forintos beépített utasbiztosítás tartozik. Az egyik legfontosabb szempont azonban, hogy az AXA Bank beszerzi az Ügyfél helyett a számlanyitáshoz szükséges cégkivonatot, így még azzal sem kell vesződni. Mivel manapság amit csak lehet, az interneten intézünk, az AXA Bank direktbanki szolgáltatóként remek lehetőségeket kínál erre is. Kártya SMS-szolgáltatás segít nyomon követni a bankszámlán történt mozgásokat, ingyenes az IBanq2 internetbanki szolgáltatás. Egyre többen használják az AXA MobilosOKÉ mobil alkalmazást, amellyel biztonságosan kezelhetők a vállalkozás pénzügyei már okostelefonon is. Az AXA Vállalkozó Számláról és az AXA Bank által kínált szolgáltatásokról részletesen olvasson az AXA Bank honlapján.

Rate this post