A kisfiú erre még nyugdíjas korában is emlékezni fog

kisfiú-torta-nyugdíjA 6 éves kisfiú nagy Transformers rajongó. Pont ezért egy igazi Optimus Prime tortát kért születésnapjára.

A szülei pedig voltak olyan jófejek, hogy pénzt, időt, energiát nem sajnálva megoldották a gyermekük kérését és elkészíttették a tortát.

Érdemes megnézni a kisfiú arcát és a mosolyt rajta, amikor “mozgásba lendül” a torta.

Íme a pillanat, amire a kisfiú még nyugdíjas éveiben is emlékezni

Egyébként soha nem lehet elég korán elkezdeni gondoskodni a jövőről. A fiatal felnőttek fejében általában érthetően a közeljövő lebeg, családalapítás, lakásvásárlás és még sorolhatnánk az életkor kihívásait. Ugyanakkor nem szabad elfeledkezni arról, hogy később elkövetkeznek a nyugdíjas évek, amikor minden bizonnyal szeretnénk olyan szabad és igényeinknek megfelelő életet élni, amilyeneket megérdemlünk a keményen végigdolgozott esztendők után.

Állami nyugdíj kiegészítve a nyugdíjbiztosítással

Érdemes azonban nem kizárólag az állami nyugdíjra bízni magunkat, különösen mert akár havi néhány ezer forintos megtakarítással és az MKB Biztosító nyugdíjbiztosításával gondtalan életet teremthetünk meg. A konstrukció lényege, hogy – amennyiben lehetséges, minél hamarabb – befizet havi néhány ezer forintot. Már a díjszámítás során kiderül, hogy a szerződés lejártakor, 65 éves korában a garantált hozamokkal mekkora lesz a minimum összeg, amelyet a nyugdíjbiztosító kifizet. Azért minimum, mert hozamgarancia és többlethozam is jár, így akár még magasabb megtakarítást is kézhez kaphat, ráadásul a nyugdíjbiztosítási adókedvezmény is növeli az összeget.

Biztonságos megtakarítás

Nem kell attól tartani, hogy a nyugdíjbiztosításként gyűjtögetett pénzt kockázatos módon használják fel, hiszen csakis törvény által szabályozott, biztonságos befektetési formákban élhet vele a biztosító.

Rate this post