Miért kedvező a lakáshitel kiváltás?

Az elmúlt években a lakáshitelek körüli problémák uralták a híradásokat és számos magyar ember mindennapját. Mint ismert, a forint folyamatos gyengülése (vagy ha úgy tetszik, a devizák, azaz a svájci frank, az euró és a jen erősödése) miatt ugrásszerűen megnőttek a jelzáloghitelt törlesztők terhei.

Stabil, tervezhető jelzáloghitel

lakáshitel kalkulátorEmiatt számos család került kilátástalan helyzetbe, hiszen nem bírta fizetni a lakáshitelek esetenként többszörösére emelkedett részletét. Az illetékesek több megoldással is próbálkoztak, amelyek közül az egyik az volt, hogy kiszámítható forinthitelre váltják át a deviza lakáshiteleket. A jelzáloghitel kiváltásának a kérdése akkor is aktuális maradt, amikor végül az összes lakáshitelt forintosították. Hiszen attól, mert tervezhetővé váltak a törlesztők, még korántsem biztos, hogy az ügyfelek elégedettek lennének az új részletekkel. A lakáshitel kiváltás nekik is megoldást nyújthat, különösen, ha a világszerte népszerű Sberbank Csoport tagját, a Sberbank Magyarország Zrt.-t („Sberbank”) választják a folyamat lebonyolítására, a jelzáloghitel kiváltására. A fair pénzintézetként emlegetett Sberbankban igénybe vett lakáshitelt kiváltó hitellel – konstrukciótól függően – havonta akár jelentős megtakarítás is elérhető.

Arról, hogy ez valóban így van könnyedén meggyőződhet, mivel a www.fairlakashitel.hu honlapon található lakáshitel kalkulátor pillanatok alatt tájékozódhat a különböző lehetőségekről.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. A megjelent adatok, információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A Bank az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállal, továbbá ajánlati kötöttségét kizárja és fenntartja magának a változtatás jogát, valamint a jogot az igénylések visszautasítására. A termékek és szolgáltatások részletes szabályait, az egyéb általános feltételeket a Bank hatályos hirdetményei, általános szerződési feltételei, valamint üzletszabályzatai tartalmazzák, melyek vonatkozásában a Bank fiókjaiban vagy a www.sberbank.hu honlapon érdeklődhet, illetve tájékozódhat.